dijous, 30 de maig del 2013

Felicitació Regidora del Districte de Nou Barris


És un orgull per a la ciutat de Barcelona que clubs com el Montsant celebrin el seu 30è aniversari, tota una mostra de vitalitat i treball dedicat a un projecte comú  i en  benefici de la comunitat.
Projectes com aquest són un reflex dels valors de la seva gent; un projecte que va néixer per oferir als nens i nenes del barri un espai on relacionar-se i practicar un esport, tot creant un espai de convivència en el qual es fomenten i es cultiven valors com són la convivència, el respecte i la tolerància envers els altres.
Al llarg d’aquests trenta anys, el Club de Futbol Sala Montsant ha estat duent a terme una tasca social desenvolupada a través de la pràctica esportiva, una feina que no sempre ha estat fàcil ni exempta de dificultats, però que amb la voluntat i l’esforç de la seva gent els ha permès arribar fins avui amb la il·lusió i l’empenta per continuar treballant per aquest projecte.
Per al districte de Nou Barris és una satisfacció felicitar el Club Futbol Sala Montsant, un club que va néixer al barri del Turó de la Peira, un club arrelat al seu territori, per la seva tasca esportiva i social desenvolupada durant tots aquests anys.

Irma Rognoni i Viader
Regidora del Districte de Nou Barris